Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo

Avtocenter JERMAN, Miloš Jerman s.p. ekskluzivno zastopstvo za izdelke SYNECO v SLOVENIJI

Kdo smo?

Smo mikro podjetje z lastnim kapitalom in z več kot 25 letno tradicijo in izkušnjami. Izvajamo dejavnost avtoservisaavtooptikevulkanizerstva in zastopstvo pri prodaji blaga in storitev. Dejavnost izvajamo z najnovejšo opremo in tehnologijo v lastnih prostorih. Redno sledimo razvoju tehnologije motornih vozil in ostalih delovnih strojev in plovil.

Zakaj SYNECO?

Sama struktura motornega olja je sintetična-ekološka (SYN-ECO), prepričala je nas in ostale uporabnike. Daljša življenjska doba podaljšuje intervale menjave ali servisa. Posledično se zmanjša tudi količina ekoloških odpadkov.

Obrat v Italiji ima velike proizvodnje zmogljivosti, da lahko izpolni vse zahteve na trgu.  Opremljen je z visoko fizikalno-kemijskim laboratorijem v katerem je oprema za prefinjeno analizo in nadzor kakovosti maziv, rastlinskih olj in sodobnih aditivov.

Posebna molekula prenese temperaturo do 800 stopinj Celzija. Nad to temperaturo se ponovno deli na osnovo olja in pri tem ne ustvarja stranskega produkta vodika in ogljika. Prav zaradi te lastnosti se smatra za okolju prijazno.

Koncern SYNECO

Ustanovljen leta 1976 kot center odličnosti za raziskave, proizvodnjo in trženje sintetičnih osnovnih maziv. Znanje in izkušnje so rezultat dela pristojnih tehnikov in inženirjev. Del specializirane prodajne mreže, ki je pozorna na potrebe trga je tudi AVTOCENTER JERMAN.

POSEBNOST

SYNECO vsako leto za svoje prodajalce organizira številne tečaje in usposabljanja. Vsak prodajalec je tudi usposobljen za odvzem vzorcev za analizo.
S pomočjo službe, ki analizira je mogoče za vsako stranko posebej  prepoznati mazivo »po meri« in postaviti temelje za odnos zaupanja in nenehno podporo .

Avtocenter Jerman

  • Pomembno je v samem začetku pravilno pristopiti k vzdrževanju. "Kdor maže ta vozi".

    Za več informacij na tel.: 0038641707572, Jerman Miloš, SYNECO.SI

Veliko dodatnih informacij boste dobili na prenovljeni spletni strani podjetja! Avtocenter Jerman